Temperatur- og klimaskabe til klimatisk test og afprøvning

Klimaskabe, ovne, temperaturkamre, inkubatorer og varmeskabe

Vi er din totalleverandør af klimaskabe, ovne, temperaturkamre, inkubatorer og varmeskabe, med andre ord: alt i udstyr til klimatisk test og afprøvning.

CTS Clima Temperatur Systeme GmbH

På dette website finder du primært information om klimaskabe (også som ESS stress screening), stabilitets testskabe, temperatur-chokskabe, klimarum og walk-in kamre, samt temperaturskabe (også som ESS stress screening) fra tyske CTS Clima Temperatur Systeme GmbH.

BINDER GmbH

Sekundært information om BINDER GmbH, som med over 23.000 producerede enheder om året, er verden største producent af varmeskabe, ovne, frysere, CO2-inkubatorer og vakuumskabe. BINDER's produkter supplerer produktprogrammet fra CTS og er derfor også taget med på siden her. Mere detaljeret information findes på www.binder-danmark.dk.

Köhler Automobiltechnik GmbH

CTS har valgt at fokusere på det de er bedst til og har derfor fravalgt udstyr til korrosionstest. Så når det kommer til specielle kondenserings,- korrosions-, salttåge- og saltspray skabe, har vi valgt produkterne fra Köhler Automobiltechnik GmbH, som er en af Tysklands førende leverandører af testudstyr til automobilindustrien.

Komplet program af udstyr til miljøsimulering og klimatiske tests

Citrotek ApS er med over 25 års erfaring en af Danmarks absolut førende inden for apparatur og instrumentering til miljøsimulering og klimatest, herunder også electro-dynamisk shakers, vibratoer, slip-tables, materialeprøvning og balancerings-systemer.

Ring til os på telefon 48 24 36 56 for kompetent rådgivning om temperatur- og klimaskabe eller andet udstyr.

Du kan også benytte dig af kontaktformularen, så bliver du snarest kontaktet. 

Produkter