happyclientsHvem står bag CTS klimaskabe og ikke mindst supporten?

Kundetilfredshed er meget vigtig for os!

Derfor får du et personligt engagement og hurtig respons, når du henvender dig til os. Vores erfaring og omhyggelighed er din garanti for, at du trygt og sikkert kan købe CTS temperatur- & klimaskabe.

Det er ikke nok at kunne “flytte en vare over disken”, så at sige. Investering i klimakamre og tilsvarende testudstyr, kræver seriøs og kompetent rådgivning. Således skal behovet identificeres, både det umiddelbare, men også på lidt længere sigt. Der er ofte tale om en investering for de næste 20-25 år, og derfor er det mindst lige så vigtigt, at kunden kan være sikker på en effektiv og funktionsduelig servicestruktur.

Både flest, men også de mest erfarne serviceteknikere i Danmark.

Med vores mangeårige projekterfaring, servicecentre både i Øst- og Vestdanmark samt fem kvalificerede og fabriksuddannede teknikere, kan vore kunder være sikker på landets mest kompetente rådgivning og absolut bedste service. Vi tilbyder hurtig respons på servicekald og møder velforberedte op. I 96% af vores servicejobs løser vi problemet med kun eet besøg, og vores “time on-site” er i gennemsnit mindre end 3 timer.

Dertil kommer muligheden for at bestille service 24/7/365 via vores online servicebestilling på adressen www.klimaskabsservice.dk. Alt dette kan ingen anden leverandør af klimatisk udstyr i Danmark tilbyde, og det er derfor, at det giver god mening at købe CTS temperatur- og klimaskabe.

Herunder finder du mere information omkring de personer, der står klar til at servicere dig:

CTS personale Steen Lauritzen, teknisk salg & projektering DanmarkSteen Lauritzen, teknisk salg & projektering

Steen har over et kvart århundredes erfaring i projektorienteret salg af klimaskabe, temperaturkamre og industriovne. Kundekredsen omfatter Danmarks førende virksomheder indenfor den elektrotekniske-, mekaniske-, kemiske- og farmaceutiske industri samt forsvaret. Han har endvidere stået for udviklingen af en avanceret EMC forseglingsteknik til temperaturskabe, bla. kendt i Vötsch model VT 4002-EMC, men også i CTS T-40/25-EMC og T-40/50-EMC. Med sine mange kurser hos producenterne CTS og Vötsch, besidder Steen et solid fundament inden for klima simuleringsteknik.

“Det handler om den teknisk korrekte løsning til opgaven. Den findes ved at analysere alle relevante oplysninger om opgaven, og tage tiden til at evaluere alle aspekter tilbunds. Ofte er der tale om investeringer for de næste +25 år og dermed er der ikke plads til fejl.”

BAGGRUND
Salgsdirektør   Citrotek, salg af CTS   2013- til nu
Projektchef   Beatronic, salg Vötsch Industriteknik   1996 – 2012
Salgschef   Beatronic, salg af Heraeus Vötsch   1995 – 1996
Teknisk sælger   Beatronic, salg af MPC klimaskabe   1990 – 1995

Jörgen Hermansson, teknisk salg & projektering SverigeJörgen Hermansson, teknisk salg & projektering

Jörgen har 25+ års erfaring i projektorienteret salg af klimaskabe, temperaturkamre, inkubatorer og industriovne. Han er certificeret køletekniker og har gennemført flere kurser i miljømæssig test teknik på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut og hos producenterne CTS, Vötsch, og Heraeus Kendro. Jörgen har speciale i walk-in rum, både til statiske klimatiske forhold og mere krævende applikationer.

“Vi kan hjælpe dig hele vejen, fra teknisk rådgivning før du køber, til den nødvendige service og efterfølgende vedligeholdelse. Ring venligst, så jeg kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at vælge det rigtige produkt!”

BAGGRUND
Projektchef   CTS Climate Test Systems   2001 - til nu
Salgschef   Kendro Kendro (Vötsch)   1996 – 2001
Teknisk sælger   Heraeus Vötsch   1993 – 1996

Håkan Eriksson, servicemanager, Øst-DanmarkHåkan Eriksson, servicemanager, Øst-Danmark

Håkan er vores servicemanager-Øst, en af de absolutte mest erfarende teknikere i Europa, med unikke kompetencer der spænder fra den gamle tids relæ-baserede styresystemer, til nutidens computer-kontrollerede indsprøjtningsventiler og avancerede debugging moduler. Håkan er certificeret køletekniker og har gennemgået utallige kurser hos producenterne CTS, Vötsch samt Heraeus Kendro og er endvidere uddannet i kalibreringsteknik på SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Håkan udfører akkrediterede kalibreringer, der opfylder kravene i ISO 17025.

“Det er især glædeligt, når vi får nye kunder, der tidligere har fået service- og kalibreringsydelser fra en af vores konkurrenter, men nu vælger os som leverandør. Prøv os, vi arbejder med alle mærker og kan hjælpe dig, hvis du har problemer med driften af dit udstyr.”

BAGGRUND
Servicechef   CTS Climate Test Systems   2001 - til nu
Servicechef   Kendro (Vötsch)   1996 – 2001
Servicetekniker   Heraeus Vötsch   1987 – 1996

CTSstaff5Robin Eriksson, servicetekniker, Øst-Danmark

Robin er certificeret køletekniker og servicerer alle mærker og typer af klimaskabe og frysere. Robin har gennemgået flere kurser i el- og køleteknik i årenes løb, disse er blevet suppleret med flere specialkurser på CTS fabrikken i Tyskland.

“For de fleste af vores kunder er det et stort problem, hvis udstyret ikke virker. Vi analyserer ofte fejlen telefonisk og forbereder os, før vi ankommer, så opgaven løses hurtigt og problemfrit “

BAGGRUND
Servicetekniker   CTS Climate Test Systems   2010 - til nu

CTSstaff3Marcus Petersson, servicetekniker, Øst-Danmark

Marcus er certificeret køletekniker og har, inden han blev ansat hos os, rejst i hele verden som kølemontør, bla. i Afrika og Sydamerika, hvor han har fortaget installationer af meget store systemer, under vanskelige forhold. Marcus har naturligvis også gennemgået flere kurser i el- og køleteknik. Disse er blevet suppleret med flere specialkurser, herunder avanceret fejlfinding. Marcus har udført service-opgaver siden 2007.

“Det er nødvendigt at “gå den ekstra mile” for at sikre mig, at jeg altid når helt i mål med opgaven. Det kræver fokus og omhu, og jeg har gjort netop det til min mærkesag.”

BAGGRUND
Servicetekniker   CTS Climate Test Systems   2015 - til nu

CTSstaff7Thomas Haüser, servicemanager, Vest-Danmark

Thomas er servicemanager-Vest og har mange års erfaring i servicering af klimaskabe og frysere. Han er certificeret køletekniker og har unik viden om udstyr fra CTS, Vötsch og Weiss. Med sin el-tekniske baggrund besidder Thomas desuden mange færdigheder indenfor computer integration og styring. Således meget fortrolig med både SimPAC, SimPati, CID, APT-COM og andre styrings/logger programmer til klimaskabene.

”Efter min mening har CTS den optimale organisation, for at få tingene til at fungere. Korte kommandoveje og hurtig support fra fabrikken hjælper mig overfor mine kunder.”

BAGGRUND
Servicechef   LH lab., service af CTS   2013 - til nu
Servicechef   LH lab., service af Vötsch   2001 – 2012

CTSstaff4

Tejs Dupont, servicetekniker, Vest-Danmark

Tejs er uddannet automekaniker og med en overbygning der hedder autoteknolog, omhandlede avanceret/vidensbaseret fejlfinding i systemer. Desuden en professions bachelor i “produktudvikling og teknisk integration”. Tejs har været på holdet siden midten af 2018 og har allerede masser af erfaring i servicering og reparation af laboratorieudstyr, herunder køl- og frys, inkubatorer, centrifuger samt autoklaver. Er KMO godkendt til arbejde med kølemidler og har en omfattende viden om produkter fra BINDER, CTS og Weiss. Tejs er en teknisk begavelse og er ofte i stand til, at løse opgaver udenfor den normale "tekniker komfortzone". Dette takke være en stor omhyggelighed, engagement og kreativitet i sit arbejde.

“Et godt hjemmearbejde og forberedelse er nøglen til et stykke kvalitetsarbejde for kunden. Jeg er meget bevist om, at ofte er vore kunder i en slem knibe ved et nedbrud og derfor er det altafgørende, at problemerne afhjælpes hurtigst mulig og på en gang.”

BAGGRUND
Servicetekniker   LH lab., service af CTS   2018 - til nu

CTS temperatur- og klimaskabe produceres i topmoderne faciliteter med over 130 ansatte. Herunder kan du tage "et kik" ind i den 10.000 m2 store fabrik i Hechingen syd for Stutgartt i Tyskland.

Produkter