High Speed Corroder

Information: med reference til F‐gas regulativet EU No. 517/2014, har CTS siden 1. april 2017 skiftet fra kølemidlet R404A til det nye og mere miljøvenlige kølemiddel R452A. Dette bliver et krav fra 2020 men CTS har valgt at tage dette skridt allerede nu. Skiftet af kølemiddel har ikke nogen praktisk betydning på langt de fleste produkter, bort set fra at alle skabe med ”single stage-kølesystem” vil have en absolut laveste temperatur på -40°C uanset hvad der ellers står i databladet.

High Speed Corroder

Citrotek ApS kan nu præsentere verdens første stand-alone HACT skab, vi kalder det for ”High Speed Corroder” eller bare HSC 512. Indtil nu har det kun været muligt at få udført HACT hos DELTA, men på baggrund af HACT testprofilen, har Citrotek ApS i samarbejde med ingeniørfirmaet Kapacitet A/S, udviklet verdens første selvkørende HACT kammer.

Tira vibrationsudstyr

Fra den tyske producent af højkvalitets shakere og vibratorer TIRA GmbH, kan Citrotek ApS nu levere et omfattende standardprogram af elektrodynamiske shakere, der spænder fra små portable systemer, der kan stå på et arbejdsbord til stationære vibratorer, der kan vibrere mange hundrede kg. Desuden har fabrikken et stort program af træk/tryk‐, bukke‐ og vride maskiner (tensile / compression / bending / torsion), samt balancemaskiner. TIRA’s samlede produktprogram er velegnet til vibrations‐, materialeprøve‐ og balancetests i forbindelse med

Temperaturskabe med EMC afskærmning

Vi tilbyder at ombygge dit temperatur- og klimaskab med en avanceret EMC afskærmning. Konceptet blev i sin tid udviklet i samarbejde med hedengangne Nokia Mobile Phones, først på Vötsch VT 4002-skabe, men de samme teknikker er blevet overført til et CTS temperaturskab model CTS T40/50-EMC. De EMC forseglede testskabe leveres med et antal indgangsmoduler, som konfigureres efter kundens ønsker og behov. Vi kan implementere EMC-forsegling i både brugt (RETROFIT) og nyt udstyr, med samme gode resultater. Det anbefales dog, at der anvendes et kammer i god stand og base-skabet bør ikke være ældre end 2-3 år. CTS T40/50-EMC er

Modular-Choktest-System

På udstillingen Electronica 2012 i München, præsenterede CTS det nye Modular-Choktest-System. Dette nye system giver dig nu mulighed for at vælge imellem fire størrelser af chok-test temperaturskab. I den forbindelse viste CTS det helt nye 66 liters chok test-kabinet på Electronica udstillingen, som har et meget lille “foot-print” i forhold til andre konkurrenter og derfor sparer plads i dit laboratorium. Så med dette nye produkt kan disse chok-zone temperaturskabe leveres med hhv. 32, 66, 130 og 350 liter test volumen. De to mindste modeller er i øvrigt luftkølet, hvilket forenkler installationen i forhold til de større vandkølede modeller.

log2web

Log2web tilbyder nem og ubesværet overvågning, dokumentation og alarmering. Systemet overvåger konstant dit udstyr, gemmer målingerne og alarmerer dig, hvis det bliver nødvendigt. Du kan til enhver tid logge ind på din konto og se status på dit udstyr. Du kan både benytte PC, Mac og smartphone.

Produkter