CTS zone chock testkammerPå udstillingen Electronica 2012 i München, præsenterede CTS det nye Modular-Choktest-System.

Dette nye system giver dig nu mulighed for at vælge imellem fire størrelser af chok-test temperaturskab. I den forbindelse viste CTS det helt nye 66 liters choktest-kabinet på Electronica udstillingen, som har et meget lille “foot-print” i forhold til andre konkurrenter og derfor sparer plads i dit laboratorium.

Så med dette nye produkt kan disse chok-zone temperaturskabe leveres med hhv. 32, 66, 130 og 350 liter test volumen. De to mindste modeller er i øvrigt luftkølet, hvilket forenkler installationen i forhold til de større vandkølede modeller.

CTS temperaturchok – test kabinetter tillader temperatur gradienter på op til 100 grader/minut, ved at flytte test emnerne i en “elevator” op og ned i hhv. den varme og kolde zone.

Alle de mest almindelige nationale og internationale standarder kan følges (DIN, IEC, MIL) med denne skabs serie, herunder normer der bruges til semiconductor test. Da der anvendes et trykluft tørring system, kan en test med op til 3000 prøvningscyklusser gennemføres med et minimalt strømforbrug, da der ikke er behov for afrimning. Her følger en skematisk oversigt der viser grund data for de fire tilgængelige modeller:

CTS Thermal Shock Test Chambers, Series TSS

Datablade kan downloades her (under fanen “Chok-testskabe).

Produkter