P2289039 248x242Vi tilbyder at ombygge dit temperatur- og klimaskab med en avanceret EMC afskærmning.

Konceptet blev i sin tid udviklet i samarbejde med hedengangne Nokia Mobile Phones, først på Vötsch VT 4002-skabe, men de samme teknikker er blevet overført til et CTS temperaturskab model CTS T40/50-EMC. 

De EMC forseglede testskabe leveres med et antal indgangsmoduler, som konfigureres efter kundens ønsker og behov.

Vi kan implementere EMC-forsegling i både brugt (RETROFIT) og nyt udstyr, med samme gode resultater.

Det anbefales dog, at der anvendes et kammer i god stand og base-skabet bør ikke være ældre end 2-3 år.

CTS T40/50-EMC er blevet testet fra 0,5 op til 6 GHz med en gennemsnitlig dæmpning bedre end 60 dB og mere end 85 dB i visse frekvensområder.

Indgangsmodulet giver brugeren mulighed for at forsyne den enhed, der testes, og samtidig udtrække måleresultater fra det afskærmede kammer. Modulerne er udskiftelige og kan fremstilles efter kundens specifikationer. Vi tilbyder et udvalg af indgangsmoduler, designet til kundens individuelle behov. Vælg mellem modulkomponenter som: 9 & 25 polede D-substik, SMA 24, enkelt polede 10A DC gennemføringer og USB2.0-stik. Alle elektriske gennemføringer er naturligvis filtrerede, så de ikke ødelægger den grundlæggende afskærmning af kammeret. Tomme indgangsmoduler gør det muligt for slutbrugeren at anvende sine egne elektriske gennemføringer.

CTS T40/50 tilbydes med to med indgangsmoduler; et i både højre og venstre side af testkammeret. Modulerne er udskiftelige og kan ombyttes eller ændres til andre versioner, når behovet opstår. SMA og USB terminaler er de største bidragydere til termisk lækage i prøvekammeret. Derfor er det altid en god ide at reducere antallet af forbindelser og dermed øge den termiske gradient og den samlede præstation af EMC-kammeret.

Opdateret: datablad er nu tilgængelig og kan downloades under “temperaturskabe

Produkter